Sharky Computer

Szolgáltatások

Online marketing, hírlevél küldés

Online marketing

Minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor spontán piaci bővülése megáll, több vevőre, több megrendelésre, nagyobb bevételre van szükség. A hagyományos médiában elérhető hirdetések a XXI. században már nem túl hatékonyak, a TV reklámok szinte megfizethetetlenek.

Az Online hirdetési felületeken (google kereső, facebook, youtube, instagram) sokkal nagyobb tömeget, célzottabban és kisebb anyagi ráfordítás mellett érhetünk el hirdetéseinkkel. Arról nem is beszélve, hogy az online hirdetési formák jól monitorozhatók, így nem csak azt fogjuk tudni, hogy mikor fogy el a marketingre szánt összeg, hanem azt is, hogy ki, hol, mikor és mennyiszer kattintott hirdetéseinkre. A statisztikák összevethetőek a hirdetőhöz befutó ajánlatkérésekkel és vásárlásokkal.

A Sharky Computer vállalja online hirdetési kampányok tervezését és lebonyolítását, hírlevél küldő rendszer beüzemelését és használatának betanítását.

Hirdetnie csak annak nem kell, aki egyeduralkodó abban amit csinál, így nincs konkurenciája.

Google Ads

Google Ads Hirdetési Kampányok

Talán a leginkább ismert és kedvelt, korábban Google AdWords néven futó online hirdetési felület, mely elsődlegesen a google keresési eredményei között, mint találat jeleníti meg a hirdetéseket. Hirdetéseinket a Youtube felületein és videóin is közzé tehetjük vele, valamint más weboldalak hirdetési felületeiben is megjelennek.

facebook ads

Facebook és Instagram Hirdetési Kampányok

A közösségi média gigantikus térnyerésével a hirdetések is beköltöztek ezen oldalak felületeire. Nagyon jól célozhatjuk az itt közzé tett hirdetéseinket. Nem csak kor, nem, iskolai végzettség alapján, hanem érdeklődési körök megadásával is pontosabbá tehetjük facebook kampányainkat.

Hírlevél rendszer

Hírlevélküldő rendszer

Saját riport felülettel ellátott hírlevél rendszerünk remek választás kis és nagy vállalkozások marketing tevékenységének támogatásához.

A rendszer kiszűri a hibás email címeket. A kiküldött emailek mobilra is optimalizáltan jelennek meg, így az okostelefont használókat is nagy hatékonysággal érhetjük el.

A hírlevél rendszer integrálható weboldalak formjaiba, regisztrációs folyamataiba is.

Mire jó az online marketing?

  • Az online marketinggel olyan ügyfeleket érhetünk el, akikhez más módon nem tudjuk eljuttatni ajánlatainkat
  • Célzott ajánlatokat készíthetünk
  • Kiváló eszköz BRAND építésre
  • Pontosan monitorozható a hatékonysága

Amit az online marketingről tudni kell

  • Hatalmas elérés mellett nagyon alacsony kattintási/megnyitási arány
  • Ingyen nem működik, havi/éves költség keretet kell hozzá biztosítani
  • Változatos és folyamatosan megújuló hirdetéseket igényel
  • Megfelelően kell célozni a kampányokat, pontos célközönség ismeretet igényel
  • A hirdetési kampányok folyamatos felügyeletet igényelnek, ahol optimalizálni és finomítani kell a hirdetési kampányok beállításait, a kattintások licit értékét