Sharky Computer

Szolgáltatások

SEO weboldal kereső optimalizálás

SEO – Weboldal Keresőoptimalizálás

A kereső optimalizálás nem csoda fegyver. Egy weboldal keresőoptimalizálás várható sikeréről/eredményéről előzetesen nehéz nyilatkozni. Általánosan elmondható, hogy egy weblap kereső optimalizálási folyamata 2-3-4 hónap. Mely során átírjuk a szöveges tartalmi részeket, hogy a kulcsszó megfelelő számban és kontextusban szerepeljen az oldalon. Optimalizáljuk a weboldal forrás kódját, kitöltjük a hiányzó ALT tageket, kép leírásokat, H2 kiemeléseket.

Egy weboldal keresőoptimalizálása gyakorlatilag annyi eredményt képes hozni és addig, ameddig és amennyit a konkurensek fektetnek saját weboldaluk ugyan ilyen optimalizálásába. Nem titok tehát, hogy ez akár egy folyamatos, 1-2 évente elvégzendő feladat is lehet.

Érdeme tehát megtalálni az online marketingre és a keresőoptimalizálásra szánt idő és költség közti egyensúlyt. Mindkét eszköz fontos weboldalunk látogatottságának fenntartásában, melyek egymást erősítve ideális kombinációt alkotnak.

A Sharky Computer minden általa készített weboldalt kereső optimalizált felépítéssel készít és ad át. Minden weboldalunk keresőben indexeltetett. 

Egy új vagy frissen indexeltetett weboldal minimum 3-4 hónapos működését követen lehet vagy érdemes azt megvizsgálni, hogy milyen irányba indítható vagy folyhat tovább egy új vagy korábban végzett keresőoptimalizálási folyamat.

A kereső optimalizálás nem csodafegyver! Rengeteg és folyamatos munkát, pénzt és időt igényel weboldalunk tartalmának állandó bővítése, finomítgatása.

Amit garantálhatunk

  • Weboldala a keresőoptimalizálással előbbre kerül a találati listákon
  • A keresőoptimalizálással célzottabban juthat el célközönségéhez, ügyfeleihez
  • A kereső optimalizálással csökken a vissza fordulási arány és nő a weboldalon töltött látogatási idő

Amit a keresőoptimalizálásról tudni kell

  • Alapos előkészítő munkát és konkurencia elemzést igényel
  • Legalább 3-4 hónapos folyamatos munkát és ezáltal költséget jelent egy weboldal keresőoptimalizálása
  • A SEO önmagában nem csodafegyver, egyéb online marketing tevékenységgel kell megtámogatni
  • A SEO folyamat eredménye előre nem garantálható
  • A keresőoptimalizálással elért eredmény (találati lista helyezés) nem tart örökké
  • Nem biztos, hogy eredményesebb, mint online hirdetésre költeni