Sharky Computer

Szolgáltatások

WordPress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés

A WordPress nyílt forráskódú, PHP-alapú tartalomkezelő és blog-rendszer, ami a MySQL adatbáziskezelőt használ adattárolásra.  Előnye egyben a legnagyobb hátránya is, sajnos. Nyílt forráskódja miatt gyorsan kiaknázhatók a benne rejlő hibák, nulladik napi sebezhetőségek. A problémát tovább súlyosbítja, hogy a rendszerhez használt pluginekben ugyan csak hemzsegnek a biztonsági rések, melyeket ha nem foltoznak be időben, és ezeket a “foltokat” a webmester nem telepíti rendszeresen, akkor a wordpress weboldal még jobban kitetté válik a külső támadásoknak.

Mindegy “miből” csinál az ember weboldalt, hozzáértésre, weboldal készítés során szerzett tapasztalatra, a szabályok és szabványok valamint a látogatói szokások ismeretére nagy szükség van.

Nagy hibát követ el, aki csak “összekattingat” egy wordpress weboldalt (főleg ha nem magának teszi ezt), hisz a látszólag szép és sokszor irreálisan olcsó végeredmény végül sose lesz használható, hisz a keresők nem ismerik, a böngészőkben hibásan jelenik meg vagy mobilon egyáltalán nem is működő képes.

A Sharky Computer minden WordPress weboldal készítése során gondosan ügyel a részletek mellett a technikai háttérre és a biztonságra is. Weboldalainkat 100%-os tartalomfeltöltéssel, 100%-osan működő állapotban adjuk át megrendelőinknek.

Az elkészített WordPress weboldalakra – egyedülállóan – 1 év garanciát vállalunk!

A legjobb versenyautó is csak annyit ér a versenypályán, amire a sofőr képes, aki vezeti. Bízza tapasztalt fejlesztőre weboldalának elkészítését!

A WordPress weboldal előnyei

A WordPress weboldalak gyorsan, modulárisan építhetők fel
  • Sablon alapú webdesign, látványos és responsive megjelenés
  • Jó tartalom struktúrálási lehetőség
  • Gyorsan, akár 2 hét alatt készíthető vele működő weboldal
  • 1 év garancia – a féléves karbantartások elvégzése mellett

A WordPress weboldalak tulajdonságai

Minden webes rendszernek megvan a maga előny és hátránya. Az alábbi információk ismerete mindenképpen szükséges a döntés meghozatala előtt.

  • A WordPress motor ingyenes, bárki által hozzá férhető. Így a benne rejlő hibák is nyílt titokként vannak jelen, melyek sebezhetővé tehetik, könnyebben feltörhető
  • Évente legalább 2 alkalommal teljes motor és plugin frissítést ajánlott végezni, hogy a rendszer védettsége megmaradjon.
  • Minden nagyobb módosítás előtt ajánlott a teljes rendszert frissíteni, modernizálni. Ezek a “motorháztető alatt” végrehajtott munkák biztosítják a rendszer működőképességét
  • A felhasznált wordpress sablon (theme) nagyban megszabja egy oldal testreszabhatóságának határait