Screenshot

Miért SHARKY?

Anno 13 évesen, 1990-ben kezdtem el számítógépekkel foglalkozni, természetesen ekkor még főként játék volt az egész. Az egész lakótelepen én voltam az egyetlen ember (bele értve a felnőtteket is), akinek akkor x86-os számítógépe volt, ráadásul 2db floppy meghajtóval! Miért is volt ez annyira extra akkoriban? Egy floppyval bajosan lehetett akkoriban lemezt másolni! :)

Innen - utólag vissza tekintve - egyenes út vezetett a jelenbe.

Anno, a lanparty korszak hajnalán már nyiladozott a mostani AVATAR, NICKNAME, ALIAS-ok világa, és a könnyebb beazonosíthatóság végett KEVIN barátom úgy döntött elnevez Sharky-nak. Így hát az Online, vagy ha úgy tetszik virtuális világba ezzel a névvel születtem újjá.

Számos LAN party lebonyolítása, rádiós és tévés média szereplés, BBS üzemeltetés és millió számítógép előtt töltött munkaóra után a modemes dialup világ szépen átalakult a ma ismert INTERNET alapú társadalommá. Életem az iskolapadból kilépve a Védelmi Minisztérium Országos IT hálózatának kiépítésével és üzemeltetésével folytatódott, ahol WAN rendszergazdaként az átlagos rendszergazdák világát elhagyva egy merőben új és izgalmas területen folytathattam tovább a pályámat. Innen továbblépve, 2007.-ben indult útnak a SHARKYCOMPUTER. Büszkén valljuk, hogy

"az informatika nem nyűg, ha olyanra bízzuk, aki tényleg ért hozzá!"

Lassan 10 éve már, 100 elkészített weblapon túl, több ezer eladott-megjavított-feltámasztott-nyugdíjazott számítógéppel a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy nem csak ránk számíthatnak ügyfeleink, hanem mi is számíthatunk rájuk, élvezhetjük bizalmukat, osztozhatunk sikereikben, segíthetünk céljaik elérésében.

Hisz az informatika a lételemünk, otthon vagyunk benne!

Sárközi Máté - tulajdonos és rendszergazda

Bérelj fel!